Mogelijkheden

Letter Banners:


Tot wel 50 karakters kunnen worden weergegeven op onze tekstbanner. En door de grote afmeting van de karakters van 160 cm. hoog en 100 cm. breed absoluut goed zichtbaar voor de kust bezoekers.
De karakters zijn beschikbaar in het zwart en rood en inmiddels is al 5x het alfabet op voorraad zodat we alle kanten op kunnen.


Voor de pop-up acties bieden wij Last Minute Texting aan waarbij binnen een dagdeel de tekst kan worden doorgeven die op een bepaald tijdstip moet worden getoond (mits het in te passen is in het lopende schema).


Luchtreclame Doeken (Aerial Billboards):

Een reclamedoek tot wel 10 m. x 10 m. voor visuele vermelding van uw marketing uiting of boodschap. Hangend onder de parachute, hoog in de lucht zodat duizenden strandgasten en kust bezoekers de boodschap onder ogen krijgen.


Parachute Branding:

Onze Parachutes kunnen gefabriceerd worden in verschillende afmetingen en volledig worden voorzien van UW BRANDING! En daar deze parachute, op contract basis, vaker ingezet kan worden zal deze extra attentiewaarde krijgen.


Powerboat Branding:

Per vaarkwartaal / seizoen is het mogelijk om onze Powerboat volledig te branden in uw merk voor continue zichtbaarheid bij iedere vaarbeweging.


Varende Lichtkrant (optioneel - nog in ontwikkeling):

Op de Powerboat zal een LED lichtkrant worden geïntegreerd die naast zichtbaarheid op zee (vanaf het strand) ook zichtbaar is als we zijn afgemeerd in de haven.


Parachute Lifting:

Uw RECLAMEUITING op grote hoogte. Heeft u als beeldmerk een object of logo? Dan kunnen wij een levensgroot model (fabricage en aanlevering in overleg) onder onze parachute gaan hangen (afhankelijk van de grote van de parachute wordt bepaald welk formaat en gewicht mogelijk is). Aangevuld met een Aerial Billboard en zelfs een Letter Banner een mega impact qua reclame.


Features:

Uw LUCHTRECLAME tot wel 300 meter hoog dus een optimale zichtbaarheid OOK wat verder van de kustlijn.
Reclametrips van 60 minuten (incl. in en uitvaren van de haven) waardoor er meerder RUN's voor de kust / het strand gevaren kunnen worden.
Door het 'spelen' met de wind kunnen we zelfs, als alle omstandigheden gunstig zijn, uw boodschap op 1 vaste positie laten 'zweven'.
We kunnen de hoogte van de parachute, dus de complete boodschap, aanpassen voor het creëren van verschillende zichtlijnen.


Voor meer informatie en mogelijkheden kun je MAILEN.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten